Miercuri, Noiembrie 1, 2006, 08:35 PM 

Dictionar de buzunar
     media: 0.00 din 0 voturi

Manelist = o specie aparte de oameni, antrenata special pentru a putea suporta unele dintre cele mai deranjante sunete. Sunt adesea folositi la petreceri, pentru a calma oaspetii beti si violenti. Tineti minte ca pentru a`i opri sa nu ii raneasca pe cei din jur, trebuie sa le aruncati multi bani la picioare.

Curva = O categorie aparte, formata in general din fete de liceu, organizate intr`un fel de societate secreta, avand ca scop exterminarea barbatilor, folosind ca arma extenuarea prin activitate sexuala intensa. Un cuvant asemanator este "Tarfa", diferenta intre cele doua fiind ca o curva intretine relatii sexuale cu toti, iar o tarfa intretine relatii sexuale cu toti in afara de tine.

Naspa = Acest cuvant nu are practic nici o semnificatie. Totusi este folosit in expresii, cu o inlocuire pentru cuvantul "rau"/"urat". Pentru a intelege mai bine am pregatit cateva exemple: "Mi`a murit cainele!" - Naspa; "A luat bunica-ta foc!" - Naspa; "Am pierdut 10 000 lei" - Ce naspa!

LOL = De fapt nu este un cuvant de origine romana, dar tinerii din aceasta minunata tara il folosesc zi de zi. Nu mai este politicos sa razi la o gluma, acum spui un politicos LOL si afisezi un zambet. Cautand originea cuvantului, am ajuns la concluzia ca este prezent cu precadere pe mIRC, si este extrem de popular printre tinerii care nu au o viata personala, dar totusi cauta una pe internet.

Mancati-ash = Un cuvant folosit pentru a descrie unele ganduri. In cele mai multe cazuri este urmat de o parte anatomica a corpului uman. Iata si cateva exemple: "Mancati`ash pula!". Totusi, acest cuvant nu exprima foamea, desi niciodata nu poti fi prea sigur ...

Bengos = Cuvant folosit pentru a descrie ceva cool. In Limba Romana totul poate fi bengos. Ti`ai luat o pereche noua de blugi - sunt bengosi. In principiu, este opusul cuvantului "Naspa". Poate fi folosit pentru a descrie si persoane: "Ce cur bengos", "Ce piept bengos!"

Aceste definitii le`am gasit pe un site, dar erau in limba engleza. Asa ca m`am chinuit sa le traduc si sa le adaptez cat de cat. Ar mai fi cateva cuvinte de adaugat dar ce mai conteaza ...


Comentarii


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

  Cautare


  Sectiuni

  Noutati direct in mail!


  Ultimele Aberatii

  Alte Vedete

  Statistici

  Fani:64.858
  Scrieri:40
  Comentarii:3

  Arhivele CNSAS


  Statistici
  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare