Vineri, Octombrie 20, 2006, 02:24 PM 

Ultimele Pregatiri
     media: 5.00 din 1 vot

In seara asta are loc un eveniment important. Balul liceului. Un bal asteptat de tot orasu, sau cel putin asa se zice. De ce atat de asteptat ? Habar n`am, da si eu il astepth cu nerabdare. De ce ? Iarasi nu stiu ...

Balul liceuli meu e doar un prilej pentur unii de a se rupe figuri si de a se sparge in basini, de a etala toalete sexoase, pentru altii un prilej de a se distra si de a se simtzi bine, iar pentur altii, un prilej de a fi facutzi de kkt, de a fi batutzi, sau mai stiu eu ce chestii najpete. Cam astea sunt reperele, ca sa spun asa unui bal al liceului la care ma mandresc ca sunt elev.

Si cum ziceam, azi am fost la ultimele repetitii pentur concursul de miss si mister. A fost ... interesant(cred ca este cuvantul care defineste cel mai bine sentimentul). 9 perechi, 9 baieti 9 fete ... un prezentator(ca prezentatoarea era absenta) ... o carutza de organizatori fara chef de munca, si noi spectatorii kre ne cracanam de ras.

Incepe repetitia, concurentii pe locuri, fitzi gata, start ba! Defileaza ei, se agita p`acolo ... si incep barfele intre spectatori .. ce urata e aia, ce buna e aia, ce cracanata e aia, oare de ce ... uite la ala ce fatza are, utie la ala cum merge, intelegeti mesaju nu ??

Oricum .. sa luam pe rand ... incepem cu fetele. 1 fitzoasa, 2 dragutze, 6 ratate. 1 fitoasa care nu suporta sa fie atinsa, nu suporta sa stai aproape de ea, nu suporta sa vorbesti cu ea, nu suporta sa respiri acelasi aer cu ea, in fine, basini grupa mare. A si sa nu uit, il lasa pe partener sa o atinga din mila. 2 tipe dragutze, chiar imi place de ele, si de treaba si arata si bine. si 6 ratate .. transpirate, urate, pline de cosuri, nici nu stiu ce cauta ele la miss acolo... le`au luat din lipsa de concurente(ca alea bune au plecat k nu se mai suportau, le dadeau bashinile afara). Ce mi`a atras atentia in descrierea unei tipe, a fost asta, citez "imi plac filmele cu negri"... Asta ce vrea sa insemne ?!?!?!

Sa trecem acum la baieti ... unu si unu ... unu mai gasca ca altu` vreau sa zic ... Vreo 2 care s`au facut remarcati, mai destupati la cap, restu ... amaratzi ... speriatzi de bombe ... ah si un pletos care ma enerveaza pe mine ...si un rocker-manelist, care asculta rock si gutza(ce combinatie fatala) ... si mai erau cativa ... ametitzi p`acolo ...

Acum sa trecem la capitolu organizatori. Cred ca o sa il bat pe unu din ei. S`a ajuns, un lake flaushat, un terminat, o gasca, fmm de prost ... Azi cu fitze, ieri cu fitze, alaltaieri cu fitze, nu ii mai ajung fitzele ... o sa il plesnesc deseara cred. A uitat ca atunci cand eram boboci am vrut sa il rup cu bataia si a fugit de mine, a iesit pe poarta din spate a liceului, ca ii era frica ca eu il astepth in fatza(si chair il asteptam). Ia asta ca pe o avertizare amaratule, te crap deseara daca ma calci pe nervi(si gandeste`te ca daca o iau pe ulei ai belit`o)

Cam asta e tot ... astepth cu nerabdare sa vina seara. De ce ? Bineinteles ca nu sthiu.

Distractie placuta pentru eventuali colegi sau amici care vor veni la bal si citesc aberatiile mele in momentul asta.


Comentarii


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

  Cautare


  Sectiuni

  Noutati direct in mail!


  Ultimele Aberatii

  Alte Vedete

  Statistici

  Fani:64.859
  Scrieri:40
  Comentarii:3

  Arhivele CNSAS


  Statistici
  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare