Duminica, Octombrie 8, 2006, 10:46 PM 

Carrefour
     media: 0.00 din 0 voturi

S`a deschis carrefouru` si in Constanta. Si nu doar Carrefour, magazinul, deoarece acesta face parte dintr`un mare complex comercial, pe numele lui mic, Tom. Am fost ieri la Tom. Mi`a palcut ... aglomeratie ... injuraturi, blesteme ... lusem taxiu` ... pe langa faptu` ca e la mama dracului, la iesirea din constanta, si iti ia o carutza de bani taxiu` pana acolo, mai asteptzi si 20-30 de minute la coada ca sa intri in parcare ... iti vine sa ii zici la taximetrisc sa opreasca acolo si o iei pe jos, ca ajungi mai repede.

In fine ... odata intrat ... te izbeste mirosul de parfumuri fine ... tigari scumpe, bauturi tari, etc, tot tacamu`. Toate fitzele din orasul Constanta se regasesc acum in Tom. Moda Tomis Mall(a.K.a cantina) s`a dus. Acum e la moda Tom. Ce daca e departe, e scump, e departe de orash, e exclusivist, deci e sexy si trendy.

Acum, toate pasaricile de mall s`au mutat din Tomis in Tom ... Daca ma uit atent Tom e un Tomis mai scurt :) Sa fie oare coincidenta ?! Poate .. sau poate nu :) Si revenind la pasarici, odata cu fitele, si cu lumea buna si plina de bani a orasului, pasaricile de mall au migrat si ele in Tom. Ce daca vin cu maxi-taxi, sau autobuzul pana acolo .. daca sunt imbracate destul de sumar si stiu sa se bage`n seama au sansa sa plece acasa pe locul din dreapta a unui BMW, sau Mertzan, iar cele mai putin norocoase ... cu Dacia sau tot cu autobuzu ...

Anyway ... pe langa preturi piperate, aglomeratie, fitze, si alte alea a fost frumos. Am baut must, nebunie ... 150 000 lei / 0.5 L de must dar a meritat :) mi`a placut la nebunie. Numai pentru must o sa mai duc in Tom.

Care mai e interesat ne vedem pe acolo la un paharel de must :)


Comentarii


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

  Cautare


  Sectiuni

  Noutati direct in mail!


  Ultimele Aberatii

  Alte Vedete

  Statistici

  Fani:65.163
  Scrieri:40
  Comentarii:3

  Arhivele CNSAS


  Statistici
  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare