Sambata, Octombrie 7, 2006, 12:01 AM 

click ?!
     media: 0.00 din 0 voturi

Sunt aproape sigur ca toata lumea a vazut reclama de la AXE, aceea cu clicku`, cand aia 2 se lauda ca le`au zambit n gagici, numai si numai din cauza mirosului :) O stiti nu ?

Eh, de cand am vazut reclama mi`am dorit si eu o jucarie d`aia, un click d`ala :) nu ca sa imi numar gagicile care imi zambesc, ci doar ca sa ma joc cu el, si sa il am, oricum probabil dupa maxim 3-4 zile o sa il arunc printr`un sertar si o sa uit de el ...

Cert e ca azi m`am hotarat sa`mi iau, ce pana mea, vine insotit de un deodorant AXE, care costa 100 000 :) de fapt 99 000 da 1000 lei o las spaga la casa .. :) Si m`am tot uitat eu, si m`am uitat ... si aveau vreo 3-4 feluri de AXE d`asta(n`am folosit in viatza mea AXE, nu sunt fan). Si ma uit eu, miros, mai miros odata ... si observ ca nici unul din acele sortimente nu imi placea ... nici macar acceptabil nu mi se parea ... erau najpha cu alte cuvinte. Da eu vroiam click si pace, doar nu era sa renuntz asha usor ...

Asa ca am alex deodorantul care mirosea cel mai putin najpha, si l`am cumparat, are culoarea albastra, dar pe langa mirosul de copii mortzi pe care il emanau "fratii lui", asta e shef :)

Am ajuns acasa, l`am asezat frumos pe birou, si m`am uitat la el, m`am minunat, toate alea. Dupa vreo 10 minute de studiat ambalaju`, am inceput sa`l dezmembrez(clicku` asta era prins bine de cutia, sau cum mama naibii ii zice, deodorantului cu ceva din tabla, pesemne ca astia de la AXE si`au dat seama ca daca le lipesc, sau le prind cu ceva mai putin rezistent vor disparea de pe deodorante). Si am mesterit eu la el, am desfiletatl, tras, muscat, impins, strivit, etc pana cand intr`un final am reusit sa separ cele 2 chestiuni :)

Fericirea nu o pot exprima in cuvinte ... aia pe care am trait`o, ca acum nu`s fericit, sunt doar plictisit. Am apasat pana acum de 792 de ori pe butonu` ala :) Mi`am aseat clicku` la loc de cinste, pe birou, sa il vad mereu ... sa il admir. Acum am 796 de clickuri :)

Get one! E metoda buna antistres :)


Comentarii


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

  Cautare


  Sectiuni

  Noutati direct in mail!


  Ultimele Aberatii

  Alte Vedete

  Statistici

  Fani:65.159
  Scrieri:40
  Comentarii:3

  Arhivele CNSAS


  Statistici
  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare